Orthomoleculair Therapeut Den Haag

Bij Mr. Roots ben je aan het juiste adres voor Orthomoleculaire Therapie in Zoetermeer. Mr. Roots helpt jou om het beste uit je lichaam te halen door een optimale gezondheidsroutine te creëren.

Met Orthomoleculaire Therapie krijg je een levensstijl die perfect aansluit bij de behoeften van jouw lichaam.

Zo kan Mr Roots jou helpen om:

Wat houdt Orthomoleculaire Therapie in Den Haag in?

Orthomoleculaire Therapie is een benadering binnen de natuurgeneeskunde die zich richt op het verbeteren van de gezondheid en het behandelen van ziekten door middel van optimale hoeveelheden voedingsstoffen. Het woord “orthomoleculair” is afgeleid van de Griekse woorden “orthos” (recht of juist) en “moleculair” (met betrekking tot moleculen).

Het principe van deze therapie is dat het lichaam optimaal functioneert wanneer het de juiste hoeveelheden essentiële voedingsstoffen ontvangt, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren en andere bioactieve stoffen. 

Mr Roots biedt Orthomoleculaire Therapie aan in Den Haag en omgeving. Zowel op locatie als op afstand.

Wist je dat…

Gezond zijn is het voortdurend zoeken naar evenwicht.

Het betekent niet dat je continue “in balans” moet zijn. Het is wel van belang dat lichaam & geest altijd weer snel het midden vindt. Er zijn diverse factoren die lichaam & geest continue uit balans duwen, zoals de bloedsuikerspiegel, lichaamstemperatuur, omzetting van voedingsstoffen naar energie. Wanneer we van omgeving veranderen, eten, bewegen of bijvoorbeeld slapen, dan veranderen al deze factoren continue. En dat is prima, zolang het lichaam ons wel weer kan terugbrengen naar het midden. Als het lichaam dat snel en adequaat kan, dus als het adaptatievermogen (vermogen tot aanpassen en bijsturen) hoog is, dan kun je spreken van gezondheid

Wat doet Mr. Roots als Orthomoleculair Therapeut in Den Haag?

Als Orthomoleculair Therapeut helpt Mr. Roots jouw je gezondheid te verbeteren en specifieke aandoeningen aan te pakken met de juiste voeding en supplementen. 

Op basis van een uitgebreide gezondheidsanalyse stellen we een persoonlijk voedingsplan voor je op. Hierbij kijken we naar aanpassingen in je dieet, het toevoegen van de nodige supplementen en extra levensstijladviezen die bijdragen aan een gezond lichaam.

ortomoleculaire therepeut

Hoe kan een Orthomoleculair Dieëtist jou helpen?

Verbeter je gezondheid en pak specifieke aandoeningen aan met de juiste voeding en supplementen. 

Op basis van een gedetailleerde gezondheidsanalyse creëren we een persoonlijk voedingsplan voor jou. We adviseren je over dieetveranderingen, noodzakelijke supplementen en extra leefstijladviezen die bijdragen aan een gezond lichaam.

Hoe ziet Orthomoleculaire Therapie bij Mr. Roots in Den Haag eruit?

Orthomoleculaire Therapie start bij ons met een intakegesprek in Zoetermeer of bij jou op locatie. Samen kijken we naar jouw situatie en maken we een plan op maat. Dit plan omvat specifieke dieetadviezen, supplementen en levensstijlaanpassingen die afgestemd zijn op jouw unieke behoeften en doelen.

Maak kennis met Mr Roots. Orthomoleculair Therapeut & Diëtist

Mijn naam is Milan van Schaijik en ik ben Orthomoleculair Therapeut en Diëtist. Ik ben sporter in hart en nieren en geboren met een passie voor gezondheid. Als fanatieke sporter heb ik de sportopleiding tot leefstijlcoach afgerond. Tijdens deze opleiding ontwikkelde ik een enorme fascinatie voor voeding. 

In de orthomoleculaire geneeskunde leerde ik de verbanden leggen tussen gezonde voeding, leefstijl en de effecten hiervan op het lichaam.

Bij Mr. Roots in Zoetermeer sta ik klaar om jou te begeleiden naar een optimale gezondheid met behulp van orthomoleculaire therapie en diëtetiek. Samen werken we aan een gezonde, evenwichtige levensstijl die past bij jouw unieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe orthomoleculaire therapie en diëtetiek je kunnen helpen een betere kwaliteit van leven te bereiken.

ortomoleculaire therepeut
Fam. Lagendijk
Fam. Lagendijk
2024-03-17
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Toen ik na een operatie een laag energieniveau had ben ik gaan zoeken naar een oplossing om mijn energieniveau te verbeteren. Zoekend op internet ben ik bij Milan terechtgekomen. Het bleek een juiste keuze. Milan heeft mij op weg geholpen, dit door gebruik te maken van juiste en meer gevarieerde voeding. Mijn energieniveau ging met sprongen vooruit. Milan geeft veel (bijna dagelijks) tips voor juiste voeding. Milan zet zich voor 100% in om de juiste hulp te bieden. Niets is teveel. Van een kookworkshop tot een rondleiding in de supermarkt, met als doel om wegwijs gemaakt te worden in de aanschaf van de juiste, en gezonde producten. Een traject volgen bij Milan is een aanrader.
berry knijnenburg
berry knijnenburg
2024-02-26
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Samen met Milan het Rootz traject doorlopen met zeer positieve ontwikkelingen tot gevolg! Ben na aantal weken weer insuline vrij en ben al behoorlijk over gewicht kwijt. Zijn motiverende supermarkt informatie filmpjes en frequente, smakelijke menu's per app, inclusief boodschappenlijst, werken erg inspirerend. Momenteel doen we wekelijks een trainingssessie waardoor ook op dat vlak goeie stappen gemaakt worden.
Aron Esmee
Aron Esmee
2024-02-25
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goeie man en die goed naar je luistert en je goed helpt en samen met jou stappen door neemt die jij kan maken en helpt je doele tehalen echt een aan rader
Theo Groenendijk
Theo Groenendijk
2024-02-25
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Milan is een deskundige professional op het gebied van voeding en gewichtsverlies. Zijn aanpak richt zich op echt voedsel in plaats van bewerkt voedsel.
x x
x x
2024-01-23
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik was heel blij dat ik bij een orthomoleculaire specialist bent gegaan op aanbeveling van een landgenoot, ik had bijna geen energie meer ik loop al maanden lang met een leeg batterij op en neer naar de dokter huisarts weten niks en praten nonsense al mijn testen zijn goed maar geen energie ! uiteindelijk bij Mr. Roots terechtgekomen ben in zijn kantoortje gegaan en leg hem uit hoe en wat mij mankeert denkt erom 8 maanden ben ik futloos en zonder energie hij maakt een op maat dieet voor mij en ik moet zeggen ik ben aan het opladen en laden en nogmaals laden ik bedankt Mr Root Milan thanks ik zal zeggen als niks meer helpt,neemt dan een orthomoleculaire specialist onder de armen omdat hij weet dat de voeding die jij neemt niet werkt en jij een foute lifestyle leeft ik ben van overtuigd van zijn kennis en het werkt voortreffelijk bij mij.(energie en nog eens energie opwekken maar dat ga stap voor stap.) De energie die ik opwek is niet door pillen of supplementen nee door goed te eten zonder bijwerkingen of bewerkt voedsel pas op voor bewerkt voedsel eet geen bewerkt voedsel nooit meer ook geen sap bewerkte sappen en brood gewoon puur.
Esther Walboom
Esther Walboom
2024-01-11
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Milan denkt met je mee en denkt in oplossingen. Hij heeft mij goeie tips gegeven omtrent mijn zoon zijn voeding.
Jaimy van der Valk
Jaimy van der Valk
2024-01-10
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Milan is een vriendelijke Orthomoleculair Diëtist die je stap gewijs je naar je doel brengt ik merkte al binnen andere halve week verschil dat me energie niveau omhoog is gegaan ik heb veel dingen van hem geleerd wat ik nog niet wist over voeding, beweging ik zou het aanraden om bij Milan een programma te volgen omdat je er veel van leert en de informatie je hele leven lang bij je houdt ga zo door Milan 👍👍
Jorg Van Langeveld
Jorg Van Langeveld
2023-12-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Milan is een uitstekende voedingscoach die mijn eetgewoonten volledig heeft getransformeerd. Zijn talent om helder inzichtelijk te maken wat je eet, gecombineerd met diepgaande kennis van voeding, heeft mijn bewustwording van basisvoedsel vergroot. De introductie van het oerdieet in mijn routine heeft niet alleen mijn energiepeil verhoogd, maar ook mijn algehele welzijn verbeterd. Als je op zoek bent naar een deskundige begeleider die je niet alleen begeleidt bij het behalen van je voedingsdoelen, maar ook inspireert tot een gezondere levensstijl, dan is Milan de aangewezen persoon. Zijn betrokkenheid en effectieve aanpak maken hem een waardevolle coach voor iedereen die positieve veranderingen in hun eetpatroon wil aanbrengen.
Annelies Knijnenburg
Annelies Knijnenburg
2023-12-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mijn gebrek aan energie bracht mij bij het programma van mr.roots: door alle tips qua voeding en leefstijl ben ik een heel ander pad ingeslagen. Mijn energielevel is weer gestegen en ik geniet volop van de gezonde voedingsproducten ! Milan is altijd bereikbaar, flexibel en enthousiast in zijn begeleiding, heel fijn om echt gehoord te worden !! Chapeau Milan, ga zo door !
AI van der Slik
AI van der Slik
2023-12-16
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een paar maanden geleden via Google heb ik Milan van Mr.Roots gevonden. Na zijn verhaal te hebben gelezen sprak me dit wel aan. Ik deed al een aantal jaren aan twee keer eten per dag rond 12.30 en 18.30. Maar kon niet de juiste balans vinden in m’n voeding. Bij de eerste paar afspraken met Milan werd ik wel geconfronteerd met “oude gewoontes”. Maar opeens zag ik het grote verband tussen zijn uitleg en waar ik naar toe wilde. Van de maaltijden kunnen we inmiddels echt genieten er zit een grote variatie in. Drinken ben ik nog een beetje zoekende in. Water en thee is toch een beetje eenzijdig. Maar ik ben heel blij dat ik het traject ben ingegaan.
× Hoe kan ik je helpen?