Binnen 15 minuten heb jij een overheerlijk voorgerechtje of bijgerechtje op tafel die jou voorziet van enorm veel omega-3 vetten. 

Ingrediënten 

✅100g gerookte zalm
✅175g verse zalmfilet 
✅2,5 el griekse yoghurt 10% vet of kokosyoghurt 
✅1/2 el fijngeknipte bieslook, plus extra voor garnering
✅1/2 limoen 

Voor de rucola-olie:
✅25g rucola 
✅100ml olijfolie 

Hoe maak je het?

1️⃣ Maal gerookte zalm en de zalmfilet. Niet te fijn, het hoeft geen mousse te worden en je mag best nog wel wat stukjes zien.

2️⃣ Roer de yoghurt en de fijngeknipte bieslook door de zalm.

3️⃣ Hak voor de rucola-olie de rucola in de mengbeker van je staafmixer fijn. Schenk de olie erbij, voeg zout naar smaak toe en mix nog heel even. 

× Hoe kan ik je helpen?