HIER BEGINT DE REIS NAAR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Vanuit de basisverzekering wordt drie uur dieetadvisering vergoed. Voor deze vergoeding geldt het eigen risico. Indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, heb je mogelijk recht op meer uren dieetadvisering. Voor een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering geldt geen eigen risico. Niet alle zorgverzekeraars geven een 100% vergoeding. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar. Ben je aanvullende verzekerd en zit alternatieve geneeswijze/orthomoleculaire geneeskunde in je aanvullende pakket, dan heb je mogelijk recht op deze vergoeding. Informeer hiervoor ook even bij je zorgverzekeraar.

Je kunt dit gewoon doen met je gezin, en je hoeft niet apart te koken.

Ik zeg liever bewegen. Regelmatig bewegen is essentieel. Sporten is een extra winstpunt, maar geen must.

Dat je er 100% voor gaat! Ik geef jou de kennis, inzichten en handvatten en jij brengt ze in de praktijk. Zo werken we stapsgewijs naar jouw einddoel.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. De betaling is voor de intake afgerond, zodat we ons kunnen richten op het programma.

Alleen voor korte periodes van een paar weken, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan ben ik flexibel genoeg om te kijken wat voor jou gewenst is.