Programma ROOTS

JE LICHAAM IS GEMAAKT OM TE HELEN

Je hebt het misschien wel eens gehoord: je lichaam beschikt over een ongelofelijk vermogen om zichzelf te herstellen. Het enige wat het nodig heeft, is de juiste ondersteuning. Die ondersteuning kan komen vanuit voeding, leefstijl en de juiste mindset. Dit is precies waar het programma ‘ROOTS’ om draait.

Mr. Roots contact
Man loopt met een pen gegevens op een clipboard na
Wijzende vinger

ONTDEK DE KRACHT VAN VOEDING & LEEFSTIJL

Het programma ROOTS heb ik met erg veel motivatie ontworpen om echt betekenisvol te kunnen zijn voor mensen met overgewicht, een laag energieniveau of een te hoog vetpercentage en hier zelf niet uitkomen. 

Het draait allemaal om het creëren van een gezondheidsroutine, waarbij je leert welke voeding je lichaam helpt en wat het potentieel kan schaden. Maar het gaat verder dan alleen voeding. Het gaat ook over het vinden van een balans in je leefstijl, het verminderen van stress, voldoende bewegen, het bevorderen van een goede nachtrust en sociale verbinding.

DE MAGIE VAN VOEDING & LEEFSTIJL, OFTEWEL ROOTS

ROOTS richt zich op het minimaliseren van voedingsmiddelen die laaggradige ontstekingen veroorzaken waardoor een toename van vetcellen en uiteindelijk vetmassa het gevolg is. Ook kan het andere problemen veroorzaken, zoals buikpijn, hoofdpijn (migraine) enz. Enz. Het mooie is dat je dit voor een groot deel zelf kunt oplossen, door stap voor stap je voeding & leefstijl aan te passen, waarbij je een persoonlijk dieet samenstelt dat past bij jouw lichaam. 

HULP BIJ ELKE STAP

Het kan een grote uitdaging zijn om je weg te vinden in alle informatie over gezondheid en welzijn. Daarom ben ik hier om je te begeleiden bij elke stap op weg naar jouw persoonlijke doelen. Met ROOTS begeleid ik je minimaal 12 weken lang, met handige documenten, voedingslijsten, recepten, product vervang-lijsten, wekelijkse actiepunten en adviesgesprekken.

COMPLEET, GESTRUCTUREERD EN STAP VOOR STAP

Je krijgt alles wat je nodig hebt op een gestructureerde manier. Stap voor stap, zodat het goed in jouw dagelijkse leven toe te passen is.

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP NAAR EEN NIEUW LEVEN

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het herontdekken van je levensvreugde en de weg naar optimaal energie, ik heet je van harte welkom in de wereld van energie!

Meld je aan voor ROOTS en krijg toegang tot alle tools die je nodig hebt om je leven weer op de rit te krijgen. Want jij verdient het om volop te kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Iedereen heeft het recht om zijn vermogen tot energie volledig te mogen benutten.

Sta jezelf een toekomst met minder klachten toe. Pak de regie terug en start vandaag nog met het programma. Want een nieuw leven is binnen handbereik, en het begint met één moedige stap voorwaarts. Ben je klaar om die stap te zetten? (je hebt niets te verliezen, toch?)

HOE WERKT HET?

Het programma ‘ROOTS’ start met een uitgebreide intake online via Zoom. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt orthomoleculair voeding- en leefstijl advies.

Nu gaan we echt van start. Wekelijks vindt er een voortgangsgesprek plaats waarin we kijken welke stappen je hebt gemaakt. Dit is het moment om al je vragen en uitdagingen te delen. Zo werken we stapsgewijs toe naar jouw einddoelen. 

Aan het einde van het programma ROOTS vindt er een evaluatiegesprek plaats om de afgelopen periode te reflecteren, jouw resultaten onder de loep te nemen en te bespreken hoe jij zelfstandig verder gaat. 

Tijdens het programma ROOTS kan je onbeperkt telefonisch vragen stellen. Ik sta paraat om jou direct te voorzien van advies op maat. 

TOOLS

Natuurlijk krijg jij tijdens dit traject naast mijn begeleiding de handvaten toegereikt om jouw leefstijl praktisch, effectief en doelmatig te veranderen.

1.

Een receptenboek met tal van gezonde en praktische recepten.

2.

Een plan op maat zodat je stapsgewijs je leefstijl kunt aanpassen.

3.

Voedingsrichtlijnen zodat jij precies kunt zien welke voeding wel geschikt is en welke je beter kunt vermijden.

4.

Een handboek die jou op reis meeneemt door het programma heen.

Zo wordt het voor jou een stuk gemakkelijker.

Gratis kennismaken