Voedingsadvies 

Wordt gecoacht naar een gezonde leefstijl 

1 op 1 begeleiding

Ondersteuning van een diëtist,
orthomoleculair therapeut & ervaringsdeskundige 

Direct & blijvend resultaat 

Ervaar in slechtst enkele weken resultaten in jouw energiehuishouding

Motiverend

dagelijks contact en een stok achter de deur

ADVIES OP MAAT

1. 

VOEDING 

Een OERgezond voedingspatroon met aanvulling van micronutriënten (vitamines & mineralen)2. 

BEWEGEN

Creatie van een dagelijks beweegpatroon met voldoende herstel & rust naast een evenwichtig voedingspatroon3. 

MINDSET

Regulatie van de energie- en stressystemen en creatie van dagelijkse ontspanning naast een evenwichtig voeding-beweeg-rust-herstel-patroon


Optimaal energie krijgen met een gezond lichaamsgewicht onder begeleiding van een orthomoleculair diëtist, leefstijlcoach en ervaringsdeskundige. 


Ik deel graag mijn passie van een gezonde leefstijl en laat je een nieuwe lifestyle ervaren door je stapsgewijs kennis te laten maken met een OERgezond voedingspatroon, een balans in het beweeg-herstel-rust-patroon en creatie van een positieve mindset, met extra aanvulling van micronutriënten, waaronder vitamines & mineralen om jouw gezondheidsuitdagingen te overwinnen. 

Voel je vrij om geheel kosteloos kennis te maken en samen de juiste weg naar een optimale gezondheid te vinden.De gezondheidswinsten die je boekt in slechtst enkele weken

Gewicht

Gezond lichaamsgewicht

Energie

Voor tien 

Slaapkwaliteit

Verbetering slaapritme

Conditie

Spier- kracht & uithoudingsvermogen 

Stressbestendig 

Mentaal weerbaar 

Gemoedstoestand

Pluk de dag

Wat je kunt verwachten van het programma 

We maken kennis met elkaar en je hebt de mogelijkheid tot een gratis online of fysiek ontmoetingsgesprek 

Vervolgens vindt er online of op locatie naar jouw wens een intake plaats om jouw huidige situatie helder te krijgen. Dit doen wij door middel van een uitgebreide vragenlijst door te nemen om de oorzaak van jouw energietekort in het lichaam, oftewel jouw klacht(en) helder te krijgen, om vervolgens een persoonlijk plan met doelen op te stellen. 

Als de huidige situatie helder is kunnen we aan de slag gaan om jouw persoonlijke doelen na te streven. Elke week vindt er een online of fysiek naar jouw wens een adviesgesprek via Zoom of op locatie plaats waarin ik jou voorzie van advies over voeding & leefstijl. Je hebt de mogelijkheid om onbeperkt telefonisch contact op te nemen voor extra ondersteuning.


Ik ben een sterke stok achter de deur voor je en laat je het gemak van een nieuwe en gezonde leefstijl ervaren. Stapsgewijs doorlopen we de thema's door tijdens het traject op jouw tempo zodat jij er levenslang profijt van hebt. Mijn uitgangspunt is om jou in deze setting in het vervolg niet meer terug te hoeven zien. 

Je wordt tijdens het traject toegevoegd in een WhatsApp groep en ontvangt dagelijks ondersteunende tools met praktische inzichten over voeding en leefstijl die direct toepasbaar zijn in de praktijk. 


De volgende thema's worden doorlopen tijdens het programma; 

 •  Stap 1; Een gezond voedingspatroon 
  We werken toe naar een gezond voedingspatroon. Ik leer je tijdens de online adviesgesprekken precies wat gezonde voeding inhoudt en hoe je dit functioneel in jouw dagelijks leven kan implementeren. Ook worden er diverse praktische tools zoals een receptenboek en richtlijnen gezonde voeding gedeeld om je het een stuk gemakkelijker te maken.
  Ter aanvulling op een gezond voedingspatroon krijg je persoonlijk advies van vitamines & mineralen. 

 •  Stap 2; Dagelijkse routine in het bewegen 

 •  Stap 3; Mindset 
  Diverse technieken waaronder ademhalingsoefeningen, koude prikkels en meditatie worden toegepast. Het bioritme, oftewel jouw dag- en nachtritme wordt verbeterd, waarin we toewerken naar een dag structuur met de juiste voeding, beweging, ontspanning en een optimale nachtrust. 

  Na 8 weken zijn alle elementen doorlopen die de basis vormen van een gezonde leefstijl.
  Mijn streven is om jouw doelen in 8 weken te behalen en ik je na het coachingstraject in deze setting niet meer terug zie. 

Stappenplan

Fase 1; Kennismaken & doelen opstellen 

Fase 2; Adviesgesprekken & uitvoeren in de praktijk
Fase 3; Voortgang monitoren 

Coachingstraject Gezonde Leefstijl

Programma in het kort:

 • Trainingsmodule & coaching gericht op alle facetten voor een gezonde leefstijl
 • Ontmoeten (vrijblijvend & kosteloos)
 • Wekelijks een online adviesgesprek 
 • Duur van het traject; 8 weken 
 • Dagelijks contact voor extra ondersteuning (stok achter de deur)
 • Deelname community (WhatsApp)groep 
 • Aanvullende activiteiten: Supermarktrondleiding & Kookworkshop 
 • Stap 1; (Voeding) Gezond voedingspatroon & suppletie van vitamines & mineralen 
 • Stap 2; (Bewegen) Dagelijkse routine in het bewegen
 • Stap 3; (Mindset) Ademhalingstechnieken, koude prikkels, ontspanning & bioritme
 • Inclusief tools; receptenboek, voedingsrichtlijnen, handboek, kennisvideo's, beweeg- en voedingsplan 

Hoe anderen de samenwerking met mij ervaren hebben

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Nancy de Vos

Dit coachingstraject zou ik iedereen aan willen bevelen om meer inzicht te krijgen in een gezonde leefstijl. Ik heb geleerd kritisch naar mezelf te kijken wat betreft voeding, beweging, ontspanning en bioritme. Het is me door middel van dit traject gelukt om op alle gebieden verbetering aan te brengen. Ook ben ik zeer gemotiveerd geworden om dit vol te blijven houden omdat het me zoveel goeds heeft opgeleverd. Mijn ervaring is dat als je goed voor jezelf zorgt, je ook goed kan zorgen voor degenen die om je heen staan.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Jordy van Doorn 

Dankzij jouw professionele inzet Milan heb ik bijna geen last meer van maagzuur-aanvallen. Deze maagzuur-aanvallen beperkte mijn leven enorm en ben heel erg blij dat ik hier nu vanaf ben.


Jouw dieet heeft daarnaast er ook voor gezorgd dat ik mij fitter ben ga voelen. ik heb soms wel energie voor 10. De contactmomenten waren heel erg leerzaam en super relaxt.


Milan bedankt voor alles!! Ga zo door dan weet ik zeker dat je nog veel meer mensen gelukkiger en gezonder gaat maken.Ms. Nameless
Add Your Stars

Edwin van Bochoven

Milan benaderde het traject enorm persoonlijk en afgestemd op mijn leefstijl en behoeftes. Na goede gesprekken over voeding en de werking van het lichaam werd ik me snel bewust van verschillende misconcepties. Dingen waarvan ik dacht dat ze 'goed' voor me waren, bleken dat niet zo te zijn en andersom.


Met kleine aanpassingen in mijn leefstijl merkte ik na drie weken al enorm verschil. Niet alleen zit ik nu op mijn streefgewicht en zit ik lekkerder in mijn vel; ook slaap ik veel beter en ben ik rete-energiek.


Dank voor het fijne traject!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Cindy van Leeuwen 

Nadat ik in oktober was gediagnosticeerd met PCOS, ging er bij mij een knop om. Ik wist namelijk dat ik mijn leven onder een loep moest nemen, zodat mijn kinderwens uit zou gaan komen. Omdat overgewicht een grote rol speelt bij PCOS, diende ik op zoek te gaan naar een diëtist. Met behulp van de gynaecoloog kwam ik terecht bij Eet & Leef Schiedam en Mr. Roots 


Bij de praktijk heb ik Milan leren kennen. De afgelopen maanden heeft hij mij geïnformeerd over de juiste voeding en productkeuzes. Dit door middel van een succesvolle supermarkt rondleiding, het delen van heerlijke, gezonde recepten en praktische adviezen waar ik gelijk mee aan de slag kon gaan.

Ook heeft Milan een beweegprogramma samengesteld die paste bij mijn persoonlijke situatie en wensen. Tijdens onze persoonlijke gesprekken bleef hij me altijd positief stimuleren, ook als het even niet meezit.


Ook al is mijn kinderwens nog niet in vervulling gegaan, deze levensstijl past perfect bij mij. Ik voel me 20 kilo lichter, mijn huid is weer mooi en ik voel me onwijs fit.
Milan bedankt!

Ms. Nameless
Add Your Stars
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Johan Rust
Onder de enthousiaste begeleiding van Milan leerde ik van alles over gezondere opties mbt ontbijt, lunch en diner. Het nut van een dagritme en dagelijkse beweging, zowel recreatief als functioneel liet mij ervaren dat lijf en geest beter in balans kwamen. Met een compassievolle manier van coaching brengt Milan zijn kennis en passie over.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Lina Kemper 

Ik luister beter naar de signalen van mijn lichaam en neem vaker rust zonder mij hier slecht over te voelen. Ik heb geleerd op welke wijze voeding invloed kan hebben op gevoelens van stress en mijn concentratievermogen. Dit maakt dat ik vrijwel geen koffie meer drink en zoveel mogelijk onbewerkt voedsel eet.

 

De kennis die je de afgelopen tijd tijdens de coaching (en daarvoor ook) met mij hebt gedeeld heeft ervoor gezorgd dat ik op een hele andere wijze nadenk over voeding en een gezonde levensstijl. Voorheen at en dronk ik zonder erbij na te denken over wat het allemaal daadwerkelijk met mijn lichaam deed. Het interesseerde mij ook niet echt. Maar door veel te lezen en met mensen erover te praten zoals jij is mijn gedachten hierover erg veranderd.


Als ik in de supermarkt kom of in een restaurant word ik nog steeds herinnert aan de dingen die ik heb geleerd. Dit maakt dat ik kan blijven genieten van eten, ook van eten dat slechter voor mij is. Hoe meer ik weet over wat ik eet, hoe meer controle ik erop kan uitoefenen.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Alexander Engelage 
Een van de belangrijkste dingen die ik tijdens het traject heb geleerd is om te luisteren naar mijn lichaamssignalen. Tegenwoordig moet ik niet meer ontbijten, lunchen of een tussendoortje eten omdat het ‘volgens de klok’ tijd was voor een maaltijd. Maar nu ga ik juist eten wanneer mijn lichaam dit ook echt aangeeft. Hierdoor ben ik veel bewuster geworden van mijn keuzes in mijn dagelijkse voeding. Gevolg hiervan is dat weloverwogen en praktische besluiten kan maken in mijn eetpatroon.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anoniem

Dankzij Milan is het mij deze keer gelukt om gezonder te gaan leven. Door in het begin niet alles in 1 keer om te gooien maar juist rustig aan dingen te veranderen van mijn oude levensstijl voelde het deze keer anders. Milan wist elke keer precies het juiste moment te vinden om een nieuwe stap toe te voegen. Hierdoor was het geen kwestie van een dieet volhouden maar werd het echt een nieuwe manier van leven. Veranderingen waren normaal geworden waarna elke nieuwe stap als klein werd ervaren. Alles bij elkaar was het op deze manier niet een onmogelijke opgave.


Wat mij ook vaak een beter gevoel gaf was de positiviteit van Milan. Als ik dan zelf vooral baalde van de dingen die niet goed waren gegaan dan wees hij mij op alle dingen die juist wel goed waren gegaan. Hierdoor was ik na ons gesprek vaak een stuk positiever over wat ik bereikt had dan dat ik er voor was. Wat ook ontzettend fijn was, was de interesse die hij toont. Zomaar even een berichtje hoe het gaat.


Inmiddels al 10 kilo lichter en vooral een stuk fitter. Dit is iets wat ik zonder Milan zijn begeleiding nooit voor elkaar had gekregen. 


Dus Milan, bedankt voor al je goede adviezen. Bedankt dat je me hebt geleerd om op een andere manier naar mijzelf te kijken. Zonder jou had ik dit allemaal nooit bereikt! Over 2 jaar samen de marathon he

Ms. Nameless
Add Your Stars
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Gonnie Koek
Mr. Roots heeft me erg goed geholpen. De uitleg en kennis over eten heeft mij geholpen om bewuste keuzes te maken. De uitleg en kennis over slapen heeft me geholpen om mijn slaappatroon te verbeteren. bijvoorbeeld het inzicht om niet een uur voor slapengaan nog te eten, wat logisch klinkt, maar door de uitleg word je er ook echt bewust van.


ik had het gevoel dat hij maatwerk leverde en dat ervaarde ik als erg prettig. Mr. Roots pastte het programma aan op mijn wensen en behoeften. Ook erg fijn en waardevol dat ik wekelijks tips en inspirerende berichtjes ontving. Een echte aanrader!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kimberley Krabbendam
Ik zit een stuk beter in mijn vel. Ook heerlijk dat we af en toe gingen wandelen voor de beweging en lekker het hoofd leegmaken. Je bent een fijn persoon als coach, een stok achter de deur wat motiverend werkt om nieuwe leefstijlgewoontes te ontwikkelen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marieke Frambach 
Je kennis is echt heel goed en intressant! En uiteindelijk heeft het bij mij voor een goed resultaat geleid waar ik erg blij mee ben!


Zo heb ik Inzicht over bepaalde voedingskeuzes en de juiste en geschikte momenten gevonden om voeding te nemen. 


Mijn doel is bereikt, zo heb ik de medicatie kunnen afbouwen naar 0 zonder dat ik nog allergische reacties hiervan ondervindt.

Ms. Nameless
Add Your Stars