Van diverse zeevruchten en kleurrijke groenten in een verse Curry van Kokosmelk en Thaise kruiden

Hoe maak je het? (45min.)
1. Snij een uitje en schil een stuk gember
2. Fruit het uitje, eventueel kleine gesneden stukjes gember en 2 teentjes knoflook in kokosolie of roomboter. Gooi de specerijen erbij (2min.)
3. Doe de zeevruchten erbij, kook op hoog vuur totdat het vocht weg is en bak nog 2 min.
4. Gooi de gesneden groenten erbij op hoog vuur. (5min.)
5. Doe de kokosmelk bij het mengsel op laag vuur. Vervolgens doe je de sap van een citroen of limoen en rasp je de schil bij het mengsel in de pan, laat het geheel nu intrekken (10min.)

Tip: Hak een bosje verse koriander fijn en strooi over het gerecht

Ingrediënten (4 pers.)

✅ 500g zeevruchtenmix (diepvries)
✅ 1 – 1,5kg groenten (zoals broccoli, paddenstoelen, spinazie, taugé, spitskool)
✅ 1 Uitje
✅ 2 teentjes Knoflook
✅ Kruiden —> 1 eetlepel Curry kruidenmix
✅ Kokosmelk Volvet, 500ml
✅ Peper/zout
✅ Optioneel; Verse Koriander & Gember
✅ 1 citroen/limoen
✅ 1 Eetlepel Kokosolie of Roomboter

???? Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.
× Hoe kan ik je helpen?